Bestyrelsen

Foreningens bestyrelse består af mindst 3 og højst 7 medlemmer, og op til 4 suppleanter. Bestyrelsen konstituerer sig selv med en forperson, næstforperson og kasserer efter generalforsamlingen.

Hvad laver bestyrelsen?

Bestyrelsen mødes digitalt næsten hvert måned, og er ansvarlige for foreningens drift. De styrer økonomien, sikrer at foreningen lever op til sine juridiske forpligtelser, og at vedtægterne overholdes.

Bestyrelsen sikrer også at medlemmerne er informeret om aktiviteterne i foreningen, og har indflydelse på foreningen. Det er forventet at alle bestyrelsesmedlemmer er involveret i mindste én arbejdsgruppe, og derfor arbejder aktivt i foreningen.

Bestyrelsen 2023

Bestyrelsen af 2023 blev valgt ved vores generalforsamling den 11. marts 2023 og består af Arif Salam, Farid Sahel, Julian Johannes Umbhau Jensen, Kirsten Kock, Malak Ahmad, Miriam Thompson, og Paolo Masulli. Thomas Borchert og Gazi Rubel Karim er suppleanterne.

Vil du være bestyrelsesmedlem?

Alle medlemmer af foreningen Fair Statsborgerskab! må stille op til bestyrelsen som medlem og/eller suppleant ved vores generalforsamling, så længe de har været et medlem i de 4 måneder før afholdelsen. Generalforsamlingen afholdes en gang om året inden udgangen af marts måned: næste gang forventes i marts 2024. Hvis du vil stille op som forperson, næstforperson eller kasserer, så skal du første blive valgt som bestyrelsesmedlem ved vores Generalforsamling, og derefter præsentere dit kandidatur under bestyrelsens første møde.

Som bestyrelsesmedlem eller suppleant er det forventet at du arbejde frivilligt i nogle timer hver uge, udover almindelig bestyrelsesarbejde. Vores kommunikationspolitik specificere at bestyrelsesmedlemmer skal orientere sig selv i Slack (vores ‘virtuelt arbejdsplads’) mindst én gang om ugen.

Som suppleant i bestyrelsen må du gerne deltage i bestyrelsesmøder, men du har ikke stemmeret. Hvis et bestyrelsesmedlem udtræder, bliver suppleanterne spurgt om at træde ind i deres plads som bestyrelsesmedlem.

Vores nuværende bestyrelse består af dansker (både naturaliseret og født) samt folk som vil blive dansk statsborgere. Det er ingen statsborgerskabs eller alderskrav til at være i bestyrelsen, alle er velkommen.

Vi er altid på udkig efter nye medlemmer i bestyrelsen som vil bidrag med deres erfaring, arbejdslyst og entusiasme. Hvis du er interesseret i at stille op, send os en mail i dag!