Mød bestyrelsen, 2021

Try her hvis du vil læse mere om den nuværende bestyrelse.

Profil billede af Kirsten Kock

Kirsten Kock, forperson

Født og opvokset i Hamburg, Tyskland. Kirsten flyttede til Danmark i 2003 og er én af de 3 initiativtagere til foreningen og stifteren af Facebookgruppen “Dansk statsborgerskab – tålmodighed påkrævet“.

Kirsten opnåede dansk statsborgerskab i juni 2016, efter at have søgt i december 2014.

Profil billede af Miriam Thompson

Miriam Murphy Thompson, næstforperson

Født og opvokset i USA, flyttede til Danmark i 2002 sammen med sin danske mand og søn. Miriam er én af de tre medstifter af foreningen. Miriam blev frivillig rådgiver for Den Frie Rådgivning (DFR) i Odense, efter hun selv søgte statsborgerskab i 2017. Miriam opnåede dansk statsborgerskab i august 2020, 39 måneder efter ansøgningen i juni 2017.

Profil billede af Paolo Masulli

Paolo Masulli, kasserer

Født og opvokset i Italien, kom til Danmark som 22-årig. Paolos ansøgning om statsborgerskab er på nuværende tidspunkt under behandling. Han har siddet i bestyrelsen sidden maj 2021.

Profil billede af Drew Fremlev Fisher

Drew Fremlev Fisher

Født i Sydney, Australien, Drew flyttede til Danmark i 2015 pga sit arbejd. Han blev medlem af Fair Statsborgerskab fordi han ville støtte foreningens rådgivningsarbejde.

Drew har siddet i bestyrelsen sidden marts 2021. Han håber på at indsende en ansøgning til dansk statsborgerskab i denne år.

Profil billede af Farid Sahel

Farid Sahel

20 år gammel. Født og opvokset i Danmark, barn af flygtninge. Farid er foreningen Fair Statsborgerskabs yngste bestyrelsesmedlem og har været med næsten lige siden oprettelsen i 2020.

Det var den personlig frustration og oplevelse igennem processen om opnåelse af dansk statsborgerskab, som har været Farids drivkraft for oplyse og kæmpe for forandringer af indfødsretsreglerne.

Bestyrelsen af Fair Statsborgerskab 2021

Irina Matytsina