Racistisk og grundlovsstridig

Et nyt racistisk og grundlovsstridig statsborgerskabs-initiativ fra Dansk Folkeparti mod vores muslimske medborgere: “Vi ønsker ikke at give statsborgerskab til muslimer, (…), hvor over halvdelen af befolkningen bekender sig til islam.

DFs Marie Krarup har i dag anmodet udlændingeminister Mattias Tesfaye om at alle ansøgere bliver frasorteret, som kommer fra flere end 40 lande, f.eks. Albanien, Afghanistan, Somalia osv. Fordi halvdelen af befolkningen er muslimer!

Det er forrykt, modbydeligt og har heldigvis ikke den mindste udsigt til at få flertal i Folketinget. DF kommer med forslaget for at lokke vælgere tilbage fra Nye Borgerlige. Det er et hæsligt væddeløb om de mest brutale forslag for at diskriminere indvandrere

I Fair Statsborgerskab! kæmper vi for en positiv og lige behandling af alle, som gerne vil bliver danske statsborgere, uanset religion, hudfarve og herkomst. Vi spørger den socialdemokratiske regering og Mattias Tesfaye: Hvordan kan i samarbejde med Dansk Folkeparti omkring regler for statsborgerskab, når der kommer mere og mere åbenlys racistisk hetz?