Vigtig vedrørende oktoberlisten

Vi har fået flere henvendelser fra folk der havde mistanken om at de var på oktoberlisten, men endnu ikke havde fået et optagelsesbrev fra UIM i deres e-Boks. Først da de ringede til Indfødsretskontoret, fik de det bekræftet at JA de står på listen og at (af en eller anden grund) er brevet ikke nået frem til deres e-boks!

Derfor opfordrer vi i Fair Statsborgerskab! alle, der forventer at blive optaget snart, at ringe til Indfødsretskontoret og spørge om det gælder for dem. Det gælder ansøgninger der har været under behandling i mindst 14 måneder (indsendt juni 2019 eller tidligere.)

Hvis man får at vide i telefonsamtalen at man er blevet optaget på oktoberlisten, men ikke har modtaget et brev om det i e-Boks, anbefaler vi at man bede Indfødsretskontoret om at sende et “nyt” optagelsesbrev til din e-Boksen. Det er et vigtigt dokument at have liggende, især i disse corona tider, hvor forhold ændres løbende.

Hvis brevet ikke lander i e-Boksen i løbet af par dage, opfordrer vi at kontakte indfødsretskontoret igen og bede dem om at sende brevet med anbefalet post.

Indfødsretskontor kan kontaktes:
Telefon 70 80 24 50
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag
mellem kl. 9 og 11
Mindst kø, hvis man ringer ét minut i 9.
Mail: indfoedsret@uim.dk