Hurra! Vi fylder 1 år

I dag passerer vi en lille milepæl: For et år siden, den 15. januar 2020, var 11 personer samlet til den stiftende generalforsamling for vores lille forening. Det har været fantastisk at opleve interessen og tilslutningen, både i starten, og gennem vores første år.

Det har ikke altid været nemt. Bestyrelsen består af frivillige ildsjæle, der også har andre forpligtelser, og de mange restriktioner har lagt nogle sten i vejen.

Vi kunne ikke afholde den helt fra starten planlagte konference i hjertet af Christiansborg, hvor vi ville samle unge mennesker, som bliver berørt af de rigide regler for at kunne opnå permanent ophold og / eller statsborgerskab i Danmark. Vi havde et fantastisk program og tilsagn fra mange eksperter og unge mennesker, konferencen skulle afholdes i april måned – og så kom det første lockdown.

Vi tog et nyt tilløb, og var klar igen til slutningen af oktober måned – og så kom der igen begrænsninger. Nå, men pyt, vi skal nok holde den her konference, når det er muligt, det lover vi!

Vi har i stedet for været i dialog med vores medlemmer, skrevet debatindlæg, været i kontakt med politikere, stillet spørgsmål til indfødsretskontoret og stille og roligt fået vores hjemmeside op og køre.

Tak til alle jer, der støtter vores arbejde med jeres medlemskab, og tak til alle jer, der følger vores Facebook-side. Det ville være dejligt, hvis flere havde lyst til at vær med i vores arbejde.

Jo flere vi er, jo mere bliver vi hørt.

Bliv medlem. Nemt og hurtigt. Som medlem har du mulighed for at deltage i den kommende første ordinære generalforsamling. Sæt kryds i kalenderen: 22. marts 2021, kl. 18.30 til 20.30. Det bliver et online møde, den officielle indkaldelse bliver sendt ud til vores medlemmer pr mail i slutningen af februar.

Del gerne budskabet i dit netværk og inviter dine venner til at følge os.